Home » Info Bantuan Khas Covid-19 : Penyaluran sumbangan terus berjalan

Info Bantuan Khas Covid-19 : Penyaluran sumbangan terus berjalan

MAINJ telah memutuskan semua proses permohonan mereka yang memerlukan dan penyaluran makanan adalah melalui Pejabat Daerah di bawah Urusetia Pengurusan Bencana Daerah. Proses bekalan makanan terus dihantar ke Bilik Gerakan Bencana Daerah untuk diserah kepada mereka yang memerlukan.

Bagi tujuan ini MAINJ memperuntukan RM2 juta bagi pembelian barangan keperluan asas dengan anggaran nilai setiap barangan RM100.00 serta memberi manfaat kepada 20,000 ketua keluarga di negeri Johor.

Semoga bantuan ini sedikit sebanyak meringankan beban yang ditanggung oleh Ketua Keluarga yang terjejas.

Layari dan ikuti laman instagram (mainj_official) dan Facebook Majlis Agama Islam Negeri Johor.

View this post on Instagram

*MISI SERAHAN BANTUAN COVID – 19* Majlis Agama Islam Negeri Johor (MAINJ) di beberapa daerah secara berperingkat. MAINJ telah memutuskan semua proses permohonan mereka yang memerlukan dan penyaluran makanan adalah melalui *Pejabat Daerah di bawah Urusetia Pengurusan Bencana Daerah*. Proses bekalan makanan terus dihantar ke Bilik Gerakan Bencana Daerah untuk diserah kepada mereka yang memerlukan. Bagi tujuan ini MAINJ memperuntukan *RM2 juta bagi pembelian barangan keperluan asas dengan anggaran nilai setiap barangan RM100.00* serta memberi manfaat kepada *20,000 ketua keluarga* di negeri Johor. Semoga bantuan ini sedikit sebanyak meringankan beban yang ditanggung oleh Ketua Keluarga yang terjejas. #stayhome #dudukrumah #mainjprihatin

A post shared by :: MAJLIS AGAMA ISLAM N. JOHOR (@mainj_official) on