Archive for the 'Umum' Category

Makluman: Penyelenggaraan Sistem online eMAIJ

Dimaklumkan bahawa Sistem online eMAIJ dan ewakafjohor melalui bayaran FPX akan tergendala buat sementara waktu bagi aktiviti penyelenggaraan pada tarikh dan masa berikut: 18 hingga 19 Januari 2019 Segala kesulitan amat dikesali. Harap Maklum, Terima Kasih..

terima kasih 2018

Terima Kasih

Majlis Agama Islam Negeri Johor mengucapkan jutaan terima kasih kepada pembayar-pembayar di Negeri Johor atas penyempurnaan zakat dan wakaf yang telah ditunaikan sepanjang tahun 2018. Semoga keikhlasan iman yang ditunaikan akan sentiasa memperoleh keberkatan, keredhaan dan kelimpahan rezeki dari Allah S.W.T

Salam Maulidur Rasul

Selamat Menyambut Maulidur Rasul (12 Rabiulawal 1440 Hijriah) “Menyantuni Umat Membawa Rahmat”

penyerahan tugas KPE

Ahlan wasahlan

4 November 2018 – Majlis Penyerahan Tugas oleh Mantan Ketua Pegawai Eksekutif MAINJ Tuan Haji Abdul ‘Alim Bin Abd Shukor kepada Ketua Pegawai Eksekutif MAINJ yang baharu Tuan Haji Mohd. Noh Bin Ibrahim . Majlis telah disaksikan bersama oleh Ketua Penolong Pengarah Khidmat Pengurusan MAINJ, Puan Hjh Khasanah Binti Supaat serta Penolong2 Pengarah & Pegawai2 MAINJ .

Jasamu Dikenang..

Jasamu Dikenang.. Hari terakhir Tuan Haji Abdul ‘Alim Bin Abd Shukor selaku Ketua Pegawai Eksekutif MAINJ . Kami warga kerja MAINJ mengucapkan selamat bertugas di tempat baru, mohon maaf segala salah dan silap, keterlanjuran kata dan gurauan. Terima kasih atas kebersamaan kita selama ini . Beliau akan melapor diri ke Johor Specialist Water (JSW) mulai 1hb. November 2018 .

Makluman/Hebahan: Sistem Rumah Impian Bangsa Johor.

Sistem Rumah Impian Bangsa Johor. Permohonan hanya dibuka kepada semua pemohon yang telah membuat pra-permohonan E-Mohon pada 22 Mac 2017 hingga 28 Februari 2018. Sila layari https://sijf.my untuk mengemaskini maklumat permohonan anda!

hijrah1440h

Salam Maal Hijrah 1440

Salam Maal Hijrah 1440 “Menyantuni Umat Membawa Rahmat” .

Salam Aidiladha – Selamat Menyambut Hari Raya Korban